Kim 3.jpg

Binnenhuisarchitect Laren

Kim Roestenburg Binnenhuisarchitect Laren werkt professioneel en vanuit een zeer persoonlijke benadering met haar opdrachtgevers.

„Een goede samenwerking en aandacht voor de klant is belangrijk om de wensen en eisen te vertalen tot een goed en persoonlijk interieur dat bij de opdrachtgever past.”

Waarom het advies van een binnenhuisarchitect in Laren ?

Voordat u een nieuwe woning of bedrijf laat bouwen of verbouwen in Laren, is het de beste keuze om met een interieurarchitect te praten. Kim biedt u als binnenhuisarchitect een andere kijk op uw woon(werk)situatie. Uw ideeën zijn waardevol, uw wensen en eisen worden opgenomen in het plan. Kim creëert hiermee met haar expertise, ervaring en creativiteit een optimaal resultaat. Van schetsontwerp tot en met esthetische realisatie. Daarbij zijn de creative ideeën van een binnenhuisarchitect in Laren onmisbaar!

Praatplan

Bij een ontwerp van Kim treft u als basis een kenmerkende signatuur, binnenhuisarchitect in Laren Kim werkt met een duidelijk stappenplan. Het proces begint met de observatie van de bestaande situatie of bouwtekening en het bespreken van uw wensen, ideeën en uw smaak. Ze biedt u een schetsvoorstel; als praatplan, wat resulteert in een definitief voorstel met advies over indeling, vorm, meubilering, materialisatie, licht, electra en kleurtoepassing alsmede bouwbegeleiding. Door de professionele en persoonlijke begeleiding van Kim zal de opdrachtgever beter in staat zijn de juiste keuzes te maken.

12 Jaar terug

In 2005 liet Kim haar droom in vervulling gaan door een eigen bedrijf te starten als Interieurarchitect. Kim heeft 12 jaar ervaring als interieurarchitect en staat ingeschreven in het architectenregister en is lid van de BNI; Beroepsvereniging voor Nederlandse Interieurarchitecten. Kim studeerde Architectonische Vormgeving aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Daarna heeft zij werkervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. De basis en passie voor het interieurvak had zij al jong meegekregen bij haar vader Mark Roestenburg Interieurarchitekt uit Rotterdam, waar zij nog een zeer nauwe samenwerking mee heeft.

Een kennismakingsgesprek met een binnenhuisarchitect in Laren is vrijblijvend en een goede start voor een mogelijke plezierige samenwerking met een Binnenhuisarchitect Laren voor het creëren van een prachtig interieur, woning, winkel of bedrijfspand. Ik hoor u graag!