INTERIEUR APPARTEMENT 41e IN DE COOLTOWER ROTTERDAM

Vrijheid, rust en voelen dat de skyline van Rotterdam aan je voeten ligt, dat is wat je ervaart op deze 41e verdieping in de Cooltower. Een nieuw te bouwen woontoren in de stad waar mijn roots liggen.

Vanaf de aankoop was ik betrokken bij dit plan en heb ik dit stijlvolle appartement mogen ontwerpen; 141 m2 woongenot, voorlopig te gebruiken als pied-à-terre. Vanuit alle kamers het waanzinnige uitzicht beleven was mijn uitgangspunt. Een ruime, open loft indeling, met alle functies naadloos in elkaar overgaand. De Scandinavische stijl van het land waar dit voor werk reizende gezin heeft gewoond is de basis van het interieur. De ieder moment veranderende kleuren van de lucht en de Maas in zijn groen & blauw tinten vullen dat mooi aan. En net even die sjieke mat gouden elementen in de verlichting, in details en de keuken geven het een extravagante uitstraling.

De keuken is de Master in dit plan; met alle natuurlijke, topkwaliteit materialen en apparatuur kun je hier die stoere Rotterdamse gerechten wel bereiden !
Een extra slaapkamer met eigen badkamer, voor dochterlief of een logé; vanuit de woonkeuken bereikbaar, maar afsluitbaar met fraaie taatsdeuren. En de master slaapkamer heeft uiteraard een ruime inloopgarderobe. Binnenkort zullen de bewoners hier kunnen genieten !

IN OPDRACHT VAN KIM HEBBEN MEEGEWERKT:

KEUKEN EN KASTWERK:
VLOER:
VERLICHTING:
AFBOUW:
RAAMAANKLEDING:
MEUBILAIR:
FOTOGRAFIE:

STEEGAA INTERIOR
MC FLOORSTYLING
DAGVIER LICHTSTUDIO
KARSSEN BOUWBEDRIJF
SIERSEMA INTERIEUR
MATSER
DAVE VAN HOUT FOTOGRAFIE

KEUKEN EN KASTWERK: STEEGAA INTERIOR VLOER: STEEGAA INTERIOR VERLICHTING: DAGVIER LICHTSTUDIO AFBOUW: KARSSEN BOUWBEDRIJF RAAMAANKLEDING: SIERSEMA INTERIEUR MEUBILAIR: MATSER FOTOGRAFIE: DAVE VAN HOUT FOTOGRAFIE