SHOWROOM DE ROOY METAALDESIGN

Wanneer je opdrachtgever zich ook bezig houdt met superieure interieurs, is de uitdaging en de dankbaarheid extra groot om een nieuw deel van hun showroom vorm te mogen geven.

De Rooy metaaldesign is een mooi familiebedrijf die o.a. stalen deuren ontwerpt en in eigen fabriek vervaardigd. De mooie kleuren en materialen waar zij de deuren in maken waren een van de uitgangspunten voor mij van het ontwerp; verfijnde stalen poedercoating, brons, messing, viool glas en leder.

Door de ruimte te verdelen creëer je verschillende zit-en bespreekruimtes, presentaties en kun je veel deuren laten zien. Juist in een setting waarvoor de deuren ontworpen worden; als afscheiding vanuit een hal, kamer en-suite bij de zitgroep; zodat je naar de klant een beleving presenteert ! En naast het zicht op de werkplaats kijkt de lasser zelf ook mee vanaf de levensgrote fotowand.

Met exclusieve materialen voor wand en meubilair hebben we het interieur een luxe sfeer gegeven. Zoals het gouden wandmozaïek, donker gebeitst eiken maatwerk meubels, lederen wandbekleding en een excentriek wol-zijden karpet. Net als de finishing touch met de vazen en potterie met bloem en plaatwerk, kunst op zichzelf en wat een sfeer !
De verlichting is een verbindende factor; subtiele draadornamenten, glaskunst, messing ringen en de plafondrail met spots; deels ingestuukt / hangend begeleidt je de showroom door. Alle partijen hebben hier oog voor detail, dat werkt fijn en dat zie je terug. Met deze prachtige deuren in deze huiselijke setting ben je als client direct verkocht !

IN SAMENWERKING MET:

KASTWERK:
AANNEMER / ELECTRA:
SCHILDER:
BLOEMWERK:

VAN ESSEN KEUKENS
GEURT VAN DE VLIERT / TECHTRON
SCHILDERSBEDRIJF WILLEMSEN
ESPETERHOEVE

KASTWERK: VAN ESSEN KEUKENS
AANNEMER / ELECTRA: GEURT VAN DE VLIERT / TECHTRON
SCHILDER: SCHILDERSBEDRIJF WILLEMSEN
BLOEMWERK: ESPETERHOEVE