WOONHUIS RHENEN

Het inrichten van een mooi gelegen woonvilla, aan de rand van de Thijmse berg omringd door bos en boomkwekerijen was een genot.

Voor de opdrachtgever was het na enkele jaren nu tijd om het woonhuis naar hun eigen smaak in te laten richten. De functie verdeling van de ruime woon en leefkeuken is gebleven; open, licht en zicht op de tuin met zwembad. Gezellig borrelen met vrienden en familie kon al aan de grote houten eettafel, maar vanuit de nieuwe keukenopstelling heb je nu tijdens het koken ook contact met iedereen.

Functionaliteit en esthetiek komen hier ultiem samen; door 2 eilanden te plaatsen met bar en een lange kastenwand met koffienis heb je alle luxe keuken elementen om je heen. De keuken oogt licht maar biedt toch een warme sfeer door de gebruikte chique materialen als het donkere eiken, carrara marmer op een “eiland” van xl tegels ingelegd in een eiken visgraat. Ook hier brengt de detaillering deze keuken naar een hoog level; deuren in verstek, eiken wijnplateaus en porselein bloemwerk in de verlichting.

De Rijks groenen tonen op de wand verbinden de eet en zitruimte met elkaar.
De grote ruimtes op de verdieping gaven veel vrijheid in het ontwerpen van de master bedroom met ruime inloop garderobe. Veel centraal gepositioneerde kasten geven de ruimte hun vorm. In de open badruimte nodigt het vrijstaande bad uit! Geweldig om mooie badmeubelen te mogen ontwerpen, speciaal op maat met de natuurlijke uitstraling die harmonie brengt en rust geeft. Licht eiken, Corian, zwart kraanwerk en xl tegel. Opstaan is een feest met deze wellness badruimte !

IN OPDRACHT VAN KIM HEBBEN MEEGEWERKT:

KASTWERK:
VERLICHTING:
VLOER:
FOTOGRAFIE:

STEEGAA INTERIOR
DAGVIER LICHTSTUDIO
JIM BOUWMEESTER VLOEREN
DAVE VAN HOUT FOTOGRAFIE

KASTWERK: STEEGAA INTERIOR
VERLICHTING: DAGVIER LICHTSTUDIO
VLOER: JIM BOUWMEESTER VLOEREN
FOTOGRAFIE: DAVE VAN HOUT FOTOGRAFIE